Logo
01 02 03 04 05 06 12.jpg 5.jpg

JÍDELNÍ LÍSTEK
RESTAURACE U ZLATÉ KOULE
Tř. Míru15, Olomouc, tel.: 585 427 581
www.uzlatekoule.cz

Středa 22. 8. 2018

DENNÍ MENU

0,3l Kulajda A 1,3,9

1. 130g Smažený kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vařené brambory, okurkový salát A1,3,7,9 105,-
2. 250g Zeleninový salát, vepřové medailonky na grilu, pikantní dip, A 1,3,7 99,-
3. 300g Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, okurek A1,7,9 95,-4. 130g Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík A 1,3,7,9 95,-
5. 300g Zapékané francouzské brambory, okurek A 1,3,7,9 95,-
6. 160g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bystročické zelí, cibulka A1,3,7,9 95,-
7. 130g Pikantní masová směs, opékané brambory A 1,3,7,9 95,-
8. 130g Vykostěné kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík A 1,3,7,9 95,-
9. 130g Kuřecí gyros, hranolky, pikantní dip A1,3,7 105,-
10. 200g Steak z vepřové krkovičky, opékané brambory, česnekový dipA1,9 (minutka) 120,-
11. 300g Zeleninový salát, losos na grilu, dresink, pečivo A1,3,7,4 120,-
12. 150g Kuřecí steak, CAPRESE, (rajčata, mozarella, bazalkové pesto), opékané brambory A 1, 3, 10 (minutka) 120-
13. 100g Smažený hermelín, vařené brambory, A 1, 3, 7,9 (minutka) 120,-
14. 130g Pečený losos na grilu, čerstvá grilovaná zelenina, vařené brambory A1,4, 135,-
15. 150g vepřové medailonky z panenky na grilu, česnekový dip, steakové hranolky, ozdoba, A 1,3,7 155,-

POLÉVKY:
125. 0,3l Dršťková A 1, 9 45,-
20. 0,3l Polévka k menu 30,-
21. 0,3l Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi A 1, 3, 7 35,-
127. 0,3l LOŠTICKÁ STAVINOŽKA A 1, 3, 9, 45,-
(vývar, uzenina, vejce, česnek, tvarůžek)
128. 0,3l Hanácká česnečka SPECIÁL A 1, 3, 9, 45,-
(vývar, uzenina, vejce, česnek, sýr)
SALÁTY:

110. 200g Šopský salát 135,-
111. 150g Rajčatový salát 40,-
112. 150g Okurkový salát 40,-


PŘEJEME VÁM NIKÝM A NIČÍM NERUŠENOU DOBROU CHUŤ.
ROZVOZ MENU A JÍDEL DO FIREM PO OLOMOUCI ZDARMA!!. NA OBJEDNÁVKY
MENU SI VOLEJTE PO - PA NA TEL.: 585 427 581 ---731 179 414 OD 8:30 DO 10 : 00 HODIN!!
Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Přesné informace o alergenech podává na vyžádání obsluha, která byla řádně proškolena.