Logo
01 02 03 04 05 06 12.jpg 5.jpg

JÍDELNÍ LÍSTEK
RESTAURACE U ZLATÉ KOULE
Tř. Míru15, Olomouc, tel.: 585 427 581 --- 731 179 414
www.uzlatekoule.cz

Víkendové menu
0,3l Kulajda A 1,3,7,9 0,3l Uzená s bramborem A 1,3,7
1.130g Panenka na grilu, pepřová omáčka,hranolky A 1,3,7 120,-
2. 250g Zeleninový salát s kuřecím masem, bylinkový dip pečivo A1,3,4,7 110,-
3. 130g Svíčková na smetaně, brusinkový terč, houskový knedlík A 1,3,7 120,-
4. 130g Kuře na paprice, těstoviny 105,-
5. 130g Přírodní hovězí nudličky na víně, dušená rýže A 1,3,7 110,-
6. 130g Hrachová kaše, uzená krkovička, chléb,okurekA1,3,7 105,-
7.130g Hovězí guláš na šeráku,houskový knedlík A 1,3,7,9 110,-
8.130g Uzená krkovička,bystročické zelí 4ks bramboráčků 105,-
9.130g ¼ Pečená husa,bystročické zelí, houskový knedlík A 1,3,7 165,-
10.130g Smažené kančí medailonky z panenky marinované v česneku,štouchané bramboryA1,9 150,-
11. 300g Zeleninový salát, grilovaný hermelín, brusinkový dip, pečivo A1,3,7,4 120,-
12. 150g Kuřecí steak, CAPRESE, (rajčata, mozarella, bazalkové pesto), opékané brambory A 1, 3 120,-
13. 150g Tortila s kuřecím gyrosem, zeleninou a sýrem, steakové hranolky, česnekový dip A 1, 3, 7,9 135,-
14. 150g Kuřecí gyros v pita chlebu, steakové hranolky, pikantní dip A1,3,7 135,-
15. 150g Vepřové medailonky z panenky na grilu, česnekový dip, steakové hranolky, ozdoba, A 1,3,7 155,-

POLÉVKY:
125. 0,3l Dršťková A 1, 9 45,-
20. 0,3l Polévka k menu 30,-
21. 0,3l Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi A 1, 3, 7 35,-
127. 0,3l LOŠTICKÁ STAVINOŽKA A 1, 3, 9, 45,-
(vývar, uzenina, vejce, česnek, tvarůžek)
128. 0,3l Hanácká česnečka SPECIÁL A 1, 3, 9, 45,-
(vývar, uzenina, vejce, česnek, sýr)
SALÁTY:

110. 200g Šopský salát 135,-
111. 150g Rajčatový salát 40,-
112. 150g Okurkový salát 40,-


PŘEJEME VÁM NIKÝM A NIČÍM NERUŠENOU DOBROU CHUŤ.
ROZVOZ MENU A JÍDEL DO FIREM PO OLOMOUCI ZDARMA!!. NA OBJEDNÁVKY
MENU SI VOLEJTE PO - PA NA TEL.: 585 427 581 ---731 179 414 OD 8:30 DO 10 : 00 HODIN!!
Teplé a studené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Přesné informace o alergenech podává na vyžádání obsluha, která byla řádně proškolena.